Sommereftersyn hos SSC

Selvom sommeren byder på ferielukning i produktionen hos Ib Andresen Industris stålservicecentre, ligger de ikke på den lade side.

Læs nyhed

På væksttogt i Nordeuropa

Stålleverandøren Ib Andresen Industri servicerer allerede det nordeuropæiske marked, men ser et endnu større eksportpotentiale end i dag.

Læs nyhed

Åbner salgskontor i Sverige

Den 1. juni åbnede Ib Andresen Industris afdeling for Stålløsninger et salgskontor i Sverige. Kontoret skal udvide og styrke virksomhedens tilstedeværelse på det svenske marked.

Læs nyhed

Stålprofiler til stor stilladsproducent

Svenske HAKI bliver ny kunde hos Ib Andresen Industri. Den fynske stålleverandør skal årligt producere over 1 mio. meter profilvalset stål for dem.

Læs nyhed

"Nye maskiner gør det ikke alene…"

Ib Andresen Industri giver produktionen et løft. Det sker i samarbejde med Salvagnini og med fokus på hele den stålbearbejdende proces.

Læs nyhed

Ib Andresen Industri trodser BREXIT

Ib Andresen Industri oplever fremgang på det britiske marked, hvor både nye og eksisterende kunder bidrager til den positive vækst - det på trods af BREXIT.

Læs nyhed

Ib Andresen Industri har styr på EN 1090

Forårets afsløringer af manglende certificering og fejl i ydeevnedeklaration rammer ikke Ib Andresen Industri. De har styr på EN 1090.

Læs nyhed

Større stålplader giver bedre udnyttelse

Klippelinjerne hos Ib Andresen Industris Stålservicecenter håndterer coils, der er 2150 mm brede. Det giver mulighed for at optimere den videre bearbejdning af stålplader.

Læs nyhed

Stål til Aarhus Letbane

Vi skal producere trinbrætter til Danmarks første letbane i Århus. Det sker henover foråret i samarbejde med Aarsleff Rail A/S.

Læs nyhed

Stål leveret til verdens største solvarmeanlæg

Ib Andresen Industri har leveret stål til verdens største solvarmeanlæg.

Læs nyhed