Ny produktionslinje klar til fremtiden

Udvidelse af maskinpark med ny profilvalselinje, der med indbygget automation og håndtering af mere komplekse løsninger øger produktiviteten og kapaciteten markant.

Read post

Stål som en arkitektonisk finesse

Stål kan være mere end den bærende konstruktion. Stål er nemlig også et oplagt materialevalg til facadebeklædning.

Read post

Fremtidens industriproduktion

Ib Andresen Industri og Linak sætter standarden for fremtidens samarbejde og industriproduktion i Danmark.

Read post

Optimal solvarme kræver intelligente stålløsninger

Ib Andresen Industri skal levere stålprofiler til Aalborg CSP, når de påbegynder opsættelsen af 400 soltrug til et 83 mio. kr. solvarmeanlæg hos Brønderslev Forsyning.

Read post

Elektrificering af jernbanen

Ib Andresen Industri har indgået et strategisk samarbejde med Per Aarsleff A/S i forbindelse med elektrificeringen af 1.300 km dansk jernbanenet. Aftalen løber frem til 2026, og udgør for Ib Andresen Industri en samlet omsætning på et trecifret millionbeløb.

Read post

Styrket indsats på det engelske marked

Vi har i mange år haft god kontakt til det engelske marked fra vores danske hovedkontor og produktion, og med Darren Mark Millard som ny UK Country Manager bliver indsatsen styrket, og vi kommer tættere på markedet.

Read post

Investerer i kerneforretningen

Som konsekvens af øgende markedskrav og en øget salgsindsats investerer Ib Andresen Industri et tocifret millionbeløb i produktionsapparatet.

Read post

Danske solcellecarporte rykker ind i Tyskland

Aarhusianske Bluetop Solar Parking skal i samarbejde med Ib Andresen Industri levere nyudviklede solcelle-carporte til Mercedes Benz Werke i Hamborg.

Read post